Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PENZIJSKOM I INVALIDSKOM OSIGURANJU: Mogući protesti ako se ne usvoje sugestije sindikata

Unija slobodnih sindikata (USSCG) i Savez sindikata (SSCG) će, ukoliko se ne prihvate njihove sugestije na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, iskoristiti sve vidove sindikalne borbe, uključujući i proteste, poručili su njihovi predstavnici.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Za šest mjeseci 2018. godine prihodovano 763 miliona eura

Prihodi državnog budžeta su, prema preliminarnim podacima Ministarstva finansija, u prvoj polovini godine iznosili 763,8 miliona eura, što je više u odnosu na plan i isti prošlogodišnji period.

Više

MONSTAT: 2017. godine u osnovna sredstva investirano 878,7 miliona

Ostvarene investicije u osnovna sredstva u Crnoj Gori u prošloj godini su, prema preliminarnim podacima Monstata, iznosile 878,7 miliona eura, 34,6 odsto više u odnosu na 2016.

Više

RAST PROMETA ROBE U TRGOVINI NA MALO

Promet robe u trgovini na malo u junu je u odnosu na isti mjesec prošle godine bio veći 5,8 odsto u tekućim cijenama i 4,4 odsto u stalnim, pokazuju podaci Monstata.

Više