Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU: Reforme u tužilaštvu pa zatvaranje poglavlja 23 i 24

Bez reformi u tužilaštvu nema zatvaranja poglavlja 23 i 24 i neophodno je da se traga za kompromisnim i najboljim mogućim modelom koji će ubrzati, a ne usporiti integracione procese, poručio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

Više

U PRIPREMI IZMJENE ZAKONA O AKCIZAMA, DOHOTKU FIZIČKIH LICA I OBAVEZNIM DOPRINOSIMA

Cijene kutije cigareta od 1. jula mogle bi biti veće za oko 30 centi, litar gaziranih pića za 12 centi, kilogram slatkiša za 72 centa, a alkoholnih pića od sedam do 15 centi, zavisno od vrste i procenta alkohola.

Više

ODLUKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O PRIVREMENIM MJERAMA ZA UBLAŽAVANJE NEGATIVNIH UTICAJA EPIDEMIJE ZARAZNE BOLESTI COVID-19 NA FINANSIJSKI SISTEM PRODUŽEN MORATORIJUM NA KREDITE: Moratorijum produžen do 31. decembra tekuće godine

Savjet Centralne banke (CBCG) usvojio je izmjenu i dopunu Odluke o privremenim mjerama za ublažavanje negativnih uticaja epidemije zarazne bolesti Covid-19 na finansijski sistem.

Više

GRAĐANI I PRIVREDA PLAĆAJU 2.302 RAZLIČITE DAŽBINE

U Crnoj Gori postoje 2.302 različite državne ili opštinske dažbine koje plaćaju građani, preduzetnici i preduzeća. Ovi nameti definisani su kroz čak 827 različitih pravnih akata.

Više