Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA TRIBINA "CRNA GORA I EU, POGLAVLJE 27: ŽIVOTNA SREDINA I KLIMATSKE PROMJENE", 2. FEBRUARA 2018. GODINE

Skupštinski Odbor za evropske integracije organizovaće 2. februara 2018. godine javnu tribinu na temu "Crna Gora i EU, Poglavlje 27: Životna sredina i klimatske promjene".

Više

ISPIT ZA PRIPRAVNIKE U APRILU I OKTOBRU 2018. GODINE

Na osnovu člana 7 Zakona o pripravnicima u sudovima i Državnom tužilaštvu i pravosudnom ispitu ("Sl. list CG", br. 55/2016 i 57/2016 - ispr.), Ministarstvo pravde objavljuje

Više

PRAVILA O RADU AGENCIJE ZA SPRJEČAVANJE KORUPCIJE U DIJELU SPRJEČAVANJA SUKOBA INTERESA JAVNIH FUNKCIONERA: Ustavni sud ukinuo Pravila, koja će prestati da važe danom objavljivanja

Ustavni sud ukinuo je Pravila o radu Agencije za sprječavanje korupcije u dijelu sprječavanja sukoba interesa javnih funkcionera ("Sl. list CG", br. 4/2016 i 17/2017).

Više

SVJETSKA BANKA: Odobren zajam od 30 miliona eura

Svjetska banka (SB) odobrila je Crnoj Gori zajam od 30 miliona eura za drugi projekat institucionalnog razvoja i jačanja poljoprivrede (MIDAS 2).

Više

SA BESPLATNE LISTE SKINUTO 40 LJEKOVA

Pacijenti su nezadovoljni novom listom ljekova koju je Ministarstvo zdravlja utvrdilo krajem prošle godine, sa koje je skinut veliki dio terapija koje izabrani ljekari izdaju o trošku države, zbog čega su građani primorani da propisane medikamente kupuju kod privatnika kako bi nastavili sa liječenjem.

Više