Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA KRIVIČNOG ZAKONIKA CRNE GORE: Za Medijski savjet za samoregulaciju sporne su odredbe Nacrta zakona kojima se onemogućava javno iznošenje stavova o radu sudskih i tužilačkih organa, jer se njima ograničava sloboda izražavanja

Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Crne Gore problematičan je u dijelu koji se odnosi na javno iznošenje stavova o radu sudskih organa. Nacrtom zakona se praktično zabranjuje svaka kritika sudova i tužilaštva i na taj način ograničava sloboda izražavanja, ocijenio je šef Medijskog savjeta za samoregulaciju Ranko Vujović.

Više

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA ČLANA RADNE GRUPE ZA IZRADU NACRTA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ŽELJEZNICI

Na osnovu Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, upućuje javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje jednog kandidata/kinje za člana/icu radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o željeznici.

Više

PRAVILNIK O NAČINU VOĐENJA EVIDENCIJE O PROIZVODNJI, PRERADI I PROMETU BILJA, BILJNIH PROIZVODA I OBJEKATA POD NADZOROM: Rok proizvođačima sjemenskog i sadnog materijala da prijave proizvodnju ističe 30. aprila 2017. godine

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja – Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove poziva sve registrovane proizvođače sjemenskog i sadnog materijala kao i registrovane proizvođače merkantilnog krompira i plodova citrusa da prijave godišnju proizvodnju.

Više

PREZENTACIJA AGROBUDŽETA ZA 2017. GODINU U DANILOVGRADU, ULCINJU I BARU 2. I 3. FEBRUARA 2017. GODINE

Poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Danilovgrad biće u prilici da se u četvrtak 02. februara 2017. godine detaljnije upoznaju sa svim mjerama podrške koje su im na raspolaganju kroz ovogodišnji Agrobužet.

Više

POČEO PRIJEM ZAHTJEVA ZA PODRŠKU KROZ PROJEKAT IPARD LIKE 2.2.: Prijem aplikacija trajaće do 31. marta 2017. godine, a proizvođačima je na raspolaganju 2,8 miliona eura iz EU bespovratnih fondova, i dijelom iz nacionalnog budžeta

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja obavještava sve koji su zainteresovani za bespovratnu podršku preradi kroz projekat IPARD like 2.2 da je 1. februara 2017. godine, počeo rok za predaju aplikacija na javni poziv. Prijem aplikacija trajaće tokom naredna dva mjeseca, do 31. marta 2017. godine.

Više