Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Utvrđen Nacrt zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama

Vlada Crne Gore je, na petoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik prof. dr Zdravko Krivokapić, utvrdila Nacrt zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama s Programom za održavanje javne rasprave.

Više

ZAKON O DRŽAVNIM I DRUGIM PRAZNICIMA: Neradni dani povodom Nove godine 1. i 2. januar 2021. godine

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima ("Sl. list RCG", br. 27/2007 i "Sl. list CG", br. 36/2013), Nova godina praznuje se u petak 1. januara i subotu 2. januara.

Više

ZAKON O UNUTRAŠNjOJ TRGOVINI: Izmjenama Zakona biće ukinuta neradna nedjelja za trgovine na veliko i malo

Treba razmotriti ponovno uvođenje radne nedjelje, jer će se tako povećati privredna aktivnost, ali uz obavezno paralelno jačanje zaštite prava radnika, ocijenio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović i dodao da će nakon razgovora sa socijalnim partnerima najverovatnije taj predlog dostaviti Vladi, jer on i njegov tim stoje iza te mjere.

Više

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PREDSTAVNIKA/CE NVO ZA ČLANA RADNE GRUPE ZA IZRADU PREDLOGA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O REGISTRIMA PREBIVALIŠTA I BORAVIŠTA: Rok za podnošenja predloga 10 dana

U skladu sa članom 3 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG" br. 41/2018), Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje

Više