Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O SANACIJI BANAKA: Finansijska pomoć države nekoj komercijalnoj banci bila bi posljednja mogućnost nakon što se iskoriste ostali instrumenti sanacije njenog poslovanja

Ministarstvo finansija imaće mogućnost da finansijski pomogne neku banku kako bi se izbjegla mogućnost da se u toj banci zbog lošeg poslovanja uvede stečaj. Pomoć države znači i da ona može steći privremeno vlasništvo u toj banci koje se kasnije može prodati kada poslovne i finansijske okolnosti dozvole. Novac kojim bi država intervenisala da spasi neku banku obezbjeđivao bi se iz državnog budžeta.

Više

ODLUKA O DOPUNI ODLUKE O MREŽI ZDRAVSTVENIH USTANOVA: U javni sistem bi 172 privatne apoteke

Na javni poziv za umrežavanje privatnih apoteka u javni zdravstveni sistem javile su se 172 apoteke iz 63 privrednih društava, saopšteno je iz Fonda za zdravstveno osiguranje.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Štednja NVO i drugih neprofitnih organizacija u julu 2017. godine 48 miliona eura

Štednja NVO i drugih neprofitnih organizacija po posljednjim zvaničnim podacima Centralne banke u julu ove godine zabilježila je rekord u posljednjih deset godina od blizu 48 miliona eura.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Prodati državni zapisi vrijedni 32,5 miliona eura po prosječnoj stopi prinosa 1,32 odsto

Na sedmoj ovogodišnjoj aukciji prodati su državni zapisi sa rokom dospjeća od 182 dana, vrijedni 32,5 miliona eura po prosječnoj stopi prinosa 1,32 odsto.

Više