Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU: Pošto nije stigla nijedna prijava na konkurs za izbor novog državnog tužioca, sadašnji ostaje vršilac dužnosti još godinu dana

Na javni poziv za izbor Vrhovnog državnog tužioca nije stigla nijedna prijava, saopšteno je juče iz sekretarijata Tužilačkog savjeta, a kako su Pobjedi ranije saopštili nezvanični izvori iz tužilaštva, Ivica Stanković će ostati, najmanje još godinu, na čelu tužilačke organizacije kao vršilac dužnosti.

Više

TRŽIŠTE OSIGURANJA U CRNOJ GORI NASTAVLJA TREND POZITIVNOG POSLOVANJA

Tržište osiguranja u Crnoj Gori je u 2018. godini nastavilo profitabilno poslovanje, pa je ukupna neto dobit iznosila 7,1 milion eura, pokazao je Izvještaj o stanju na tržištu osiguranja.

Više

ZAKON O OGRANIČAVANJU UPOTREBE DUVANSKIH PROIZVODA: Uprava za inspekcijske poslove izdala saopštenje u kome navodi ovlašćenja i aktivnosti različitih inspekcija ovlašćenih za kontrolu primjene Zakona

Uprava za inspekcijske poslove vrši nadzor nad sprovođenjem Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda ("Sl. list CG", br. 46/2019 i 48/2019 - ispr.) i to preko zdravstveno-sanitarnih, turistčkih i tržišnih inspektora.

Više

PRODATI DRŽAVNI ZAPISI U VRIJEDNOSTI 30 MILIONA EURA

Na šestoj ovogodišnjoj aukciji prodati su svi državni zapisi sa rokom dospjeća od 182 dana, vrijedni 30 miliona eura, po prosječnoj stopi od 0,49 odsto.

Više