Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NIKO SE NIJE PRIJAVIO NA JAVNI POZIV ZA IZBOR VRHOVNOG DRŽAVNOG TUŽIOCA

Na javni poziv za izbor Vrhovnog državnog tužioca Crne Gore (VDT) nije stigla nijedna prijava, saopšteno je danas iz Tužilačkog savjeta.

Više

EVROPSKI POLITIČARI U POSJETI CRNOJ GORI: Akcenat na vladavini prava, borbi protiv korupcije, pravima manjina, jednakosti među polovima, razvijenoj demokratiji i ekologiji

Predsjednik delegacije Evropskih zelenih koja boravi u Crnoj Gori Tomas Vajs kazao je da se nada da će pristupni pregovori naše zemlje s EU uskoro rezultirati usvajanjem zakonskih rješenja koja su na snazi i u Uniji.

Više

VEĆINA GRAĐANA PODRŽAVA VANSUDSKO REŠAVANJE SPOROVA ALI I DALJE NIJESU DOVOLJNO UPOZNATI SA MEDIJACIJOM

Oko 60 odsto crnogorskih građana podržava ideju da se sporovi rješavaju van suda, ali je broj onih koji su čuli za medijaciju na istom nivou kao i prije šest godina, zbog čega su informisanje i edukacija ključni kada je riječ o posredovanju.

Više

ZATVORENICIMA ODUZETA VEĆA KOLIČINA PREDMETA ČIJE POSJEDOVANJE NIJE DOZVOLJENO

Službenici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Crne Gore u posljednjih pola godine oduzeli su 162 mobilna telefona i znatan broj predmeta čije posjedovanje u zatvoru nije dozvoljeno.

Više