Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O KOMUNALNIM DJELATNOSTIMA: U skladu sa Zakonom od 2018. godine Regulatorna agencija za energetiku regulisaće i cijenu vode u CG

Regulatorna agencija za energetiku će početkom naredne godine početi da reguliše cijenu vode u Crnoj Gori. Predsjednik Odbora RAE Branislav Prelević naveo je da je to regulatorno tijelo zaduženo da donese metologiju za utvrđivanje cijene vode i da u ovom trenutku nema projekciju kolike će biti.

Više

MONSTAT: Izdate 264 građevinske dozvole u drugom kvartalu 2017. godine

U Crnoj Gori su u drugom kvartalu 2017. godine izdate 264 građevinske dozvole, pokazuju podaci Monstata.

Više

SPORAZUM O KLIRINGU MEĐUNARODNIH PLAĆANJA CENTRALNE BANKE CRNE GORE, NARODNE BANKE SRBIJE I CENTRALNE BANKE BOSNE I HERCEGOVINE: Stečeni uslovi za uvođenje direktnog platnog prometa između Crne Gore i Srbije

Još krajem 2007. godine stekli su se svi neophodni uslovi za uvođenje direktnog platnog prometa između Crne Gore i Srbije, ali do danas nijedna banka iz naše države nije pokazala interesovanje za ovaj sistem. U Narodnoj banci Srbije (NBS) kažu da direktan platni promet znači i manje troškove kako banaka tako i krajnih korisnika.

Više

CENTRALNA BANKA CG: 29. avgusta 2017. godine aukcija državnih zapisa

Aukcija državnih zapisa sa rokom dospjeća od 182 dana, vrijednih 22,5 miliona eura, sedma ovogodišnja, biće održana u utorak, 29. avgusta 2017. godine.

Više