Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O SUDSKOM SAVJETU I SUDIJAMA: Propisano da ista osoba više od dva puta ne može biti birana na funkciju predsjednika istog suda

Akcija za ljudska prava (HRA) sa žaljenjem konstatuje da je Sudski savjet u ponovljenom postupku poslije presude Upravnog suda ponovo odlučio da na funkciju predsjednika Osnovnog suda u Kotoru izabere Branka Vučkovića, navedeno je u saopštenju te nevladine organizacije.

Više

NE BI TREBALO ŽURITI SA ARANŽMANOM SA MMF-OM

Ne treba žuriti sa aranžmanom sa Međunarodnim monetarnim fondom ili, kako kažu Rimljani, Festina lente – žuri polako. A apriori reći da će aranžman sa MMF-om biti sklopljen, pri tome ne raspolagati podacima je domen "prostog odgovora", ukazao je ekonomski analitičar i profesor na Fakultetu za menadžment dr Vasilije Kostić.

Više

STUDENTI TRAŽE PRECIZNE INSTRUKCIJE I NAREDBE ZA ODVIJANJE NASTAVE, PREDISPITNIH OBAVEZA I ISPITA NA USTANOVAMA VISOKOG OBRAZOVANJA

Studentski parlament Univerziteta Crne Gore zatražio je od Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti da se donosu precizne instrukcije i naredbe za odvijanje nastave, predispitnih obaveza i ispita na ustanovama visokog obrazovanja.

Više