Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 26. septembra 2017. godine sjednica Trećeg vanrednog zasijedanja -Razmatranje Predloga zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata

Sjednica Trećeg vanrednog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2017. godini održaće se u utorak, 26. septembra, sa početkom u 11.00 sati.

Više

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SPORAZUMNOM FINANSIJSKOM RESTRUKTURIRANJU DUGOVA PREMA FINANSIJSKIM INSTITUCIJAMA: Centralna banka pozvala je preduzeća i preduzetnike koji imaju problema sa vraćanjem kredita da iskoriste pogodnosti Zakona

Centralna banka (CBCG) pozvala je preduzeća i preduzetnike koji imaju problema sa vraćanjem kredita da iskoriste pogodnosti Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sporazumnom finansijskom restrukturiranju dugova prema finansijskim institucijama ("Sl. list CG", br. 37/2017), čime bi višestruko olakšali poslovanje.

Više

PREDLOG ZAKONA O PLANIRANJU PROSTORA I IZGRADNJI OBJEKATA: Ekološki pokret Ozon traži povlačenje Predloga zakona iz skupštinske procedure

Predlog zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata, treba hitno povući iz skupštinske procedure jer bi posledice usvajanja tog akta bile trajne i nenadoknadive za crnogorsko društvo, smatraju u Ekološkom pokretu Ozon.

Više

JAVNI POZIV NVO-IMA ZA ČLANA OPERATIVNOG TIJELA ZA SPROVOĐENJE STRATEGIJE INFORMISANJA

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti evropske integracije, s fokusom na informisanje i edukaciju, da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce u sastav Operativnog tijela zaduženog za sprovođenje Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2014-2018.

Više

PRIMJENOM KONCEPTA JEDNOG PROZORA DO EFIKASNIJIH INSTITUCIJA: Primjena tog koncepta će ubrzati protok robe, povećati sigurnost u lancu snabdijevanja, smanjiti troškove, povećati transparentnost, poslovnoj zajednici ponuditi kvalitetnu i blagovremenu informaciju

Primjena koncepta jednog prozora (Single window), trebalo bi da doprinese ubrzanju protoka robe, povećanju sigurnosti u lancu snabdijevanja i smanjenju troškova, zbog čega nadležne institucije moraju zajednički raditi na njegovom uspostavljanju, ocijenio je direktor Uprave carina, Vladan Joković.

Više