Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

USTAVNI SUD CG: 3. februara 2017. godine održaće se izbor predsjednika Ustavnog suda

Sjednica Ustavnog suda povodom izbora predsjednika Ustavnog suda održaće se u petak, 3. februara 2017. godine.

Više

LISTE KANDIDATA NVO ZA ČLANOVE RADNIH GRUPA ZA IZRADU PRIJEDLOGA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA U OBLASTI OBRAZOVANJA

Ministarstvo prosvjete objavilo je liste predloženih kandidata nevladinih organizacija za članove radnih grupa za izradu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama zakona u oblasti obrazovanja i to:

Više

SEKRETARIJAT ZA RAZVOJNE PROJEKTE: Obavještenje o promjeni adrese

Sekretarijat za razvojne projekte obavještava da se poslovne prostorije Sekretarijata od 23. januara 2017. godine nalaze na novoj adresi Bulevar Revolucije br. 7, Podgorica.

Više

SPOLJNOTRGOVINSKA RAZMJENA CG U 2016. GODINI 2,38 MILIJARDI EURA

Ukupna spoljnotrgovinska razmjena Crne Gore u prošloj godini je, prema preliminarnim podacima Monstata, iznosila 2,38 milijardi eura, što je 10,5 odsto više u odnosu na 2015. godinu. Iz Monstata je saopšteno da je izvezena roba vrijedna 325,8 miliona eura, što je 2,7 odsto više u odnosu na 2015. godinu. Ukupan uvoz bio je viši 11,8 odsto i iznosio je 2,06 milijardi eura.

Više

TRANSPARENCY INTERNATIONAL: Prema Indeksu percepcije korupcije (CPI) za 2016. godinu CG pala za tri mjesta, i rangirana je kao 64. na listi od 176 zemalja.

Prema tom istraživanju Crna Gora je rangirana kao 64. na listi od 176 zemalja, dok je prošle godine zauzimala 61. mjesto.

Više

PRVI BILJNI PASOŠI NA SJEMENSKOM KROMPIRU: Biljne pasoše će izdavati Univerzitet Crne Gore-Biotehnički fakultet-Centar za ratarstvo, povrtarstvo i krmno bilje. Sjemenski krompir proizveden na teritoriji Crne Gore, od 20. januara 2017. godine prati i biljni pasoš

Uz podršku projekta "Razvoj bezbjednosti hrane i fitosanitarnih službi u Crnoj Gori", a u skladu sa Strategijom Crne Gore za transpoziciju i implementaciju pravne tekovine Evropske unije za poglavlje 12 - bezbjednost hrane, veterinarska i fitosanitarna politika, implementacija biljnih pasoša počinje na sjemenskom krompiru.

Više

ODREDBE ZAKONA O SPORAZUMNOM FINANSIJSKOM RESTRUKTURIRANJU DUGOVA PREMA FINANSIJSKIM INSTITUCIJAMA KOJE SE MIJENJAJU

ODREDBE ZAKONA O SPORAZUMNOM FINANSIJSKOM RESTRUKTURIRANJU DUGOVA PREMA FINANSIJSKIM INSTITUCIJAMA KOJE SE MIJENJAJU

Više