Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PRIORITET CRNE GORE U NAREDNOM PERIODU JE OTVARANJE PREGOVORA U PREOSTALA DVA POGLAVLJA IZ OBLASTI KONKURENCIJE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Pažin kazao da se "ne živi od otvaranja i zatvaranja pregovaračkih poglavlja" i da je prava svrha procesa evropskih integracija izgradnja institucija koje obezbjeđuju jednaka prava i mogućnosti za sve građane i pouzdan pravni sistem za poslovnu zajednicu.

Više

OKONČANA PRODUŽENA 15-DNEVNA RASPRAVA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU

Poslije produžene 15-odnevne rasprave o Nacrtu izmjena i dopuna Zakona o stečaju, nezadovoljni su i angažovani stečajni upravnici i radnici sadašnjih stečajnih preduzeća u Crnoj Gori.

Više

ZAPOČETE AKTIVNOSTI U CILJU IZRADE NACIONALNOG AKCIONOG PLANA ZA SPROVOĐENJE INICIJATIVE PARTNERSTVO ZA OTVORENU UPRAVU U CRNOJ GORI (OGP) ZA PERIOD 2018-2020: U toku je javna rasprava o tom dokumentu koja traje do 4. oktobra 2018. godine

Ministarstvo javne uprave započelo je aktivnosti u cilju izrade Nacionalnog Akcionog plana za sprovođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu u Crnoj Gori (OGP) za period 2018-2020. U toku je javna rasprava o tom dokumentu koja traje do 4. oktobra 2018. godine.

Više

APEL AGENCIJE ZA ZAŠTITU LIČNIH PODATAKA I SLOBODAN PRISTUP INFORMACIJAMA (AZLP) MEDIJIMA DA SE UZDRŽE OD OTKRIVANJA LIČNIH PODATAKA GRAĐANA

Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama (AZLP) apelovala je na elektronske medije da prilikom emitovanja određenih priloga ne objavljuju dokumentaciju koja sadrži lične podatke osoba.

Više