Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PORAST POVJERENJA GRAĐANA U PRAVOSUDNI SISTEM

Povjerenja građana Crne Gore u pravosudni sistem u blagom je porastu, ali je uticaj politike najveći problem crnogorskih sudova, rezultati su istraživanja javnog mnjenja o stepenu povjerenja građana u pravosudni sistem Crne Gore.

Više

UPRAVA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE: Trgovci da istaknu oznake energetske efikasnosti na modelima u prodavnicama

Odgovornost trgovaca je da istaknu oznake energetske efikasnosti na modelima izloženim u prodavnicama, a dužni su i da navedu energetsku klasu proizvoda prilikom reklamiranja, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.

Više

UNIJA POSLODAVACA: Neopravdano povećanje minimalne zarade

Povećanje minimalne zarade bez smanjenja opterećenja poslodavaca trenutno nije održiva i ekonomski opravdana opcija, jer bi mogla dovesti u pitanje opstanak velikog broja crnogorskih preduzeća, saopštio je šef Sektora za međunarodnu saradnju i ekonomiju Unije poslodavaca (UPCG), Mirza Mulešković.

Više

KRUZERI DA PLAĆAJU EKOLOŠKU TAKSU

Kruzeri, njihova buka, propeleri, vodene mase koje se često mijenjaju i podižu talog sa dna mora, definitivno utiču na stanje živog svijeta u našem zalivu, pa bi trebalo da se uvede plaćanje ekološke takse.

Više