Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZARADAMA ZAPOSLENIH U JAVNOM SEKTORU: Od minulog rada ušteda 2,8 miliona eura

Zakonodavni odbor Skupštine Crne Gore podržao je Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru, kojim se obezbjeđuje, prema fiskalnim priocjenama, ušteda oko 2,8 miliona eura.

Više

VAŽNA ULOGA LOKALNIH SAMOUPRAVA U PROCESU PRISTUPANJA EU

Proces evropske integracije nosi koristi, ali i obaveze, kako na centralnom, tako i na lokalnom nivou i zato je važno da lokalne samouprave budu sastavni dio svih strategijskih planova i aktivnosti i partner u njihovom efikasnom i kvalitetnom sprovođenju, poručio je ministar evropskih poslova Aleksandar Andrija Pejović na konferenciji "Lokalne samouprave i evropski poslovi".

Više

UPRAVA CARINA: Naplaćeno 74,4 miliona eura u prva dva mjeseca 2017. godine

Uprava carina je u januaru i februaru 2017. godine naplatila 74,4 miliona eura, što je 13,1 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine. Na početku marta, carinski dug bio je 4,4 miliona, saopštio je direktor Uprave carina Vladan Joković.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O EKSPROPRIJACIJI - Tekst propisa

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O EKSPROPRIJACIJI

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O EKSPLOZIVNIM MATERIJAMA - Tekst propisa

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O EKSPLOZIVNIM MATERIJAMA

Više