Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Donijeta Odluka o dopunama Odluke o mreži zdravstvenih ustanova

Vlada Crne Gore je u petak, 16. oktobra 2020. godine, bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova Vlade, donijela Odluku o dopunama Odluke o mreži zdravstvenih ustanova.

Više

ZAKON O FISKALIZACIJI U PROMETU PROIZVODA I USLUGA: Fazno primjenjivati Zakon

Crnogorski privrednici traže da se implementacija Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga ("Sl. list CG", br. 46/2019 i 73/2019 - dalje: Zakon) sprovodi fazno te da pojedine kompanije budu izuzete iz njegove primjene, saopšteno je na sastanku predstavnika Ministarstva finansija, Poreske uprave i kompanija.

Više

SUBVENCIONISANJE ZARADA U PRIVATNOM SEKTORU

Država će sa više od 60 miliona eura subvencionisati zarade u privatnom sektoru, od čega je do sada isplaćen 51 milion, ukazao je državni sekretar u Ministarstvo ekonomije Milan Srzentić.

Više

U PADU PRILIVI PO OSNOVU DOZNAKA

Priliv po osnovu doznaka je u prvoj polovini godine manji 5,7 odsto u odnosu na uporedni prošlogodišnji period, zbog posljedica pandemije koronavirusa, pokazuju zvanični podaci Centralne banke (CBCG).

Više