Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PENZIJSKOM I INVALIDSKOM OSIGURANJU: Predlog zakona ušao u skupštinsku proceduru

Vlada je dostavila u skupštinsku proceduru Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju i predložila da se donese po skraćenom postupku.

Više

IZVJEŠTAJ O SPROVEDENOJ JAVNOJ RASPRAVI O NACRTIMA ZAKONA O INOVACIONOJ DJELATNOSTI I O PODSTICAJNIM MJERAMA ZA RAZVOJ ISTRAŽIVANJA I INOVACIJA

U skladu sa članom 18 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo nauke objavljuje:

Više

SVJETSKA BANKA: U CG se očekuje veća opreznost banaka i skromnija kreditna aktivnost

U Crnoj Gori se, dok traje koronakriza, očekuje dodatna opreznost banaka, usporenija i skromnija kreditna aktivnost i stavljanje većeg naglaska na upravljanje rizicima, ocijenili su iz Svjetske banke (SB) i dodali da je potrebno pojačano praćenje finansijskog sektora. Viši specijalista za finansijski sektor u SB, Alper Ahmet Oguz, kazao je da je bankarski sektor u Crnoj Gori likvidan i dobro kapitalizovan.

Više