Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

IZVJEŠTAJ O SPROVEDENOJ JAVNOJ RASPRAVI O NACRTIMA ZAKONA O INOVACIONOJ DJELATNOSTI I O PODSTICAJNIM MJERAMA ZA RAZVOJ ISTRAŽIVANJA I INOVACIJA

22.07.2020.


 

U skladu sa članom 18 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo nauke objavljuje:

 

Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona o inovacionoj djelatnosti i Nacrtu zakona o podsticajnim mjerama za razvoj istraživanja i inovacija

 

Javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu zakona o inovacionoj djelatnosti i Nacrtu zakona o podsticajnim mjerama za razvoj istraživanja i inovacija objavljen je 18. juna 2020. godine na internet stranici Ministarstva nauke i portalu e-uprave. Na ovaj način, svi zainteresovani subjekti, pozvani su da do 08. jula 2020. godine, daju svoje primjedbe, predloge i sugestije.

Javna rasprava sprovedena je dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom ili elektronskom obliku na e-mail adrese: kabinet@mna.gov.me; smiljana.prelevic@mna.gov.me ; jelena.saranovic@mna.gov.me; andjela.grujicic@mna.gov.me, ili na adresu Ministarstvu nauke Rimski trg 46 Podgorica, ili na tel: 020/405 303, 020/405 315 i 020/405 339, kao i raspravom na Okruglom stolu koji se održao u hotelu,,CentreVille" u Podgorici, 6. jula 2020. godine, sa početkom u 10:00 h.

 

Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi se nalazi u prilogu:

 

Zakon o inovacionoj djelatnosti – Obrazac 5 i Tabela

 

Obrazac 5 - Zakon o ID

 

Tabela primjedbi sa javne rasprave Nacrt Zakona o ID (final)

 

Zakona o podsticajnim mjerama za razvoj istraživanja i inovacija- Obrazac 5 i Tabela

 

Obrazac 5 sa javne rasprave

 

Tabela primjedbi sa javne rasprave Nacrt Zakona o podsticajnim mjerama

 

 


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo nauke CG, 17.07.2020.


Naslov: Redakcija