Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VRHOVNI SUD CG: Tokom 2016. godine kod svih sudova u Crnoj Gori, osim onih za prekršaje, u radu je bilo 130.776 predmeta, od čega je završeno 90.537, a nezavršenih je ostalo 32313, ili 24,7 odsto

Sudstvo mora biti lišeno svih pritisaka, uz garantovanu i nesmetanu samostalnost i nezavisnost i punu zaštitu nosilaca sudijske funkcije, poručila je predsjednica Vrhovnog suda, Vesna Medenica.

Više

ZAKON O ORUŽJU: Od početka primjene Zakona vraćeno 1.395 komada oružja

Građani su od početka primjene Zakona o oružju ("Sl. list CG", br. 10/2015 - dalje: Zakon) dobrovoljno vratili 1.395 komada oružja, 740 djelova, 196 minsko-eksplozivnih sredstava i 20.225 komada metaka različitog kalibra, rekao je rukovodilac Operativnog-komunikacionog centra Uprave policije, Mladen Marković.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: U januaru 2017. godine ušteda 36 miliona eura

Plan prihoda budžeta u januaru i februaru je ispunjen, pri čemu se samo u prvom ovogodišnjem mjesecu na rashodima uštedjelo 36,4 miliona eura, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU -Tekst propisa

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA ZAKONA O DОPRINОSIMА ZА ОBАVЕZNО SОCIЈАLNО ОSIGURАNJЕ - Tekst propisa

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA ZAKONA O DОPRINОSIMА ZА ОBАVЕZNО SОCIЈАLNО ОSIGURАNJЕ

Više