Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O PRIVREDNOJ KOMORI CRNE GORE: Predlogom zakona nije propisano da komora učestvuje u zaključivanju i sprovođenju kolektivnih ugovora, niti da zastupa i predstavlja zajedničke interese svojih članova pred sindikatom

Predlog zakona o Privrednoj komori Crne Gore, koji je grupa poslanika predala u skupštinsku proceduru, radila je ta privredna organizacija u saradnji sa resornim ministarstvima i jednim brojem poslanika, rečeno je u PKCG.

Više

ODLUKA O RJEŠAVANJU STAMBENIH POTREBA LOKALNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA GLAVNOG GRADA: Ukinute pojedine odredbe Odluke, a u skladu sa odlukom Ustavnog suda

Odluka Ustavnog suda, kojom se ukida odredba koja je predviđala da lokalni službenici i namještenici Glavnog grada mogu konkurisati za stan ukoliko nemaju takvu nekretninu ili kuću na teritoriji Podgorice na kojoj je organizovan gradski prevoz, stupila je na snagu objavljivanjem u "Sl. listu CG".

Više

24. NOVEMBRA 2017. GODINE OKRUGLI STO O NACRTU STRATEGIJE NAUČNOISTRAŽIVAČKE DJELATNOSTI 2017-2021. GODINE

Ministarstvo nauke, upućuje javni poziv naučnoj i stručnoj javnosti, naučnoistraživačkim ustanovama i ustanovama visokog obrazovanja, privrednim subjektima, nevladinim organizacijama, građanima i svim zainteresovanim subjektima, za učešće na Okruglom stolu o inoviranom Nacrtu Strategije naučnoistraživačke djelatnosti (2017-2021) s Akcionim planom.

Više