Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 21. oktobra 2019. godine Druga sjednica Drugog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Druga sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja u 2019. godini biće održana u ponedeljak, 21. oktobra 2019. godine, sa početkom u 11:00 sati.

Više

VLADA CG: Utvrđeni predlozi zakona o zaštiti od negativnih uticaja klimatskih promjena, o zaštiti morske sredine, o elektronskoj upravi, o dopunama Zakona o ugovorima o prevozu u drumskom saobraćaju

Vlada Crne Gore je na 139. sjednici, održanoj u Pljevljima, kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković utvrdila Predlog zakona o zaštiti od negativnih uticaja klimatskih promjena. Ključni cilj ovog dokumenta je zaštita od negativnih uticaja klimatskih promjena...

Više

PREDLOG ZAKONA O ELEKTRONSKOJ UPRAVI: Propisana je obaveza da državni organi, organi državne uprave, državne agencije, državni fondovi i drugi nosioci javnih ovlašćenja, u vršenju poslova iz svoje nadležnosti u komunikaciji sa građanima, privrednim društvima, drugim pravnim licima i preduzetnicima koriste informaciono-komunikacione tehnologije

Vlada je na predlog Ministarstva javne uprave utvrdila Predlog zakona o elektronskoj upravi kojim se bliže uređuje ova oblast. Tim povodom generalni direktor direktorata za elektronsku upravu i informatičku bezbjednosti, Dušan Polović, predstavio je predložena zakonska rješenja.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SLOBODNOM PRISTUPU INFORMACIJAMA: Javna rasprava produžena do 31. oktobra 2019. godine.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama o dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama produžena do 31. oktobra 2019. godine.

Više