Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PENZIJSKOM I INVALIDSKOM OSIGURANJU: Sindikati tokom septembra 2018. godine organizuju javne tribine povodom Nacrta zakona

Savez sindikata (SSCG) i Unija slobodnih sindikata (USSCG) najavili su da će početkom septembra u većini crnogorskih opština organizovati javne tribine povodom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Više

NACRT ZAKONA O ŽIVOTNOM PARTNERSTVU LICA ISTOG POLA: Obezbijediti primjenu nakon usvajanja zakona

Institucije i društvo treba da stvore uslove da Zakon o životnim istopolnim zajednicama, čije usvajanje se očekuje krajem godine, bude primijenjen u praksi, ocijenio je predsjednik Upravnog odbora organizacije Kvir Montenegro, Danijel Kalezić.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANjA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Cijene goriva bez promjene

Cijena goriva u Crnoj Gori ostaće nepromijenjene u narednih 15 dana, saopšteno je agenciji Mina-business iz Ministarstva ekonomije.

Više

UVEĆANA NAPLATA BORAVIŠNE TAKSE

Prema zvaničnim podacima Centralne banke Crne Gore, u prvom kvartalu 2018. godine bilježimo rast prihoda od turizma 8,5 odsto.

Više