Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

EVROPSKA KONVENCIJA O LJUDSKIM PRAVIMA: Crna Gora mora da usvoji Zakon o životnom partnerstvu inače rizikuje da u nekoj eventualnoj tužbi izgubi spor pred sudom u Strazburu

Crna Gora mora da usvoji Zakon o životnom partnerstvu lica istog pola, jer u suprotnom država rizikuje da u nekoj eventualnoj tužbi izgubi spor pred Evropskim sudom u Strazburu, kaže u izjavi za TVCG profesor Ljudskih prava na Univerzitetu Donja Gorica Bojan Božović.

Više

30. AVGUSTA ISTIČE ROK ZA PREDAJU ZAHTJEVA ZAPOSLENIH U JAVNOM SEKTORU ZA OTPREMNINE: Prema anketama, oko 2000 radnika zainteresovano za ovakav način prestanka rada

Ukupno 1.153 zaposlenih u javnom sektoru na centralnom i 826 na lokalnom nivou zainteresovano je za sporazumni raskid radnog odnosa uz isplatu otpremnine, pokazale su ankete koje su, po nalogu Ministarstva javne uprave, državni organi i institucije radile među svojim uposlenima.

Više

BENZIN JEFTINIJI ŠEST DO SEDAM CENTI

Eurosuper 95 i 98 od 20. avgusta će biti jeftiniji šest do sedam centi, dok će cijena eurodizela ostati nepromijenjena, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više