Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

POSEBAN REŽIM RADA U SUDOVIMA ZBOG KOVID-19

Obustava rada sa strankama u pisarnicama sudova, nošenje maski od strane zaposlenih i obavezna dezinfekcija prostorija jednom sedmično, mjere su koje stupaju na snagu u sudovima, zbog situacije sa koronavisrusom.

Više

SKUPŠTINA CG: Usvojen veći broj zakona

Devetog dana Pete sjednice Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2020. godini, poslanici Skupštine Crne Gore usvojili su:

Više

VLADA CG: Utvrđeni predlozi zakona o standardizaciji i o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Vlada Crne Gore je u četvrtak, 16. jula 2020.godine, bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova Vlade, utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Više

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: U Podgorici maske i na otvorenom i na zatvorenom

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je, na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik NKT Milutin Simović, sagledavajući epidemiološku situaciju u Podgorici, dalo saglasnost na Naredbu za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog korona virusa.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Prihodi manji 103, a izdaci 142 miliona eura

Prihod državnog budžeta za pet mjeseci ove godine manji je 103,3 miliona eura od plana i iznosio je 615,6 miliona eura. Izdaci su smanjeni 15,4 odsto na 782,3 miliona, pokazuju jučerašnji podaci Ministarstva finansija.

Više