Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PARLAMENTARNA SKUPŠTINA SAVJETA EVROPE: Izbor sudija Evropskog suda za ljudska prava iz Crne Gore 2018. godine

Parlamentarna Skupština Savjeta Evrope tek će naredne godine birati sudiju Evropskog suda za ljudska prava iz Crne Gore.

Više

ZAKON O PLANIRANJU PROSTORA I IZGRADNJI OBJEKATA: Zakon je na snazi od 14. oktobra 2017. godine, a donjet je i Pravilnik o obrascima zahtjeva i izjava u postupku legalizacije bespravnih objekata, te se zahtjevi za legalizaciju mogu podnositi nadležnim opštinskim sekretarijatima

Građani već sada mogu pripremati zahtjev za legalizaciju bespravnog objekta nadležnim opštinskim sekretarijatima, jer je Zakon o planiranju prostora i izgradnji objekata ("Sl. list CG", br. 64/2017 - dalje: Zakon), stupio na snagu 14. oktobra 2017. godine, rekao je generalni direktor Direktorata za razvoj stanovanja Marko Čanović.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O PROCJENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU: Rasprava će trajati do 27. novembra 2017. godine

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o procjeni uticaja na životnu

Više

ODRŽAN PANEL "PRIORITETI U OBLASTI REFORME JAVNE UPRAVE U CRNOJ GORI"

Odgovornost na svim nivoima je ključni koncept za uspostavljanje praksi dobrog upravljanja u državnoj upravi u Crnoj Gori, zajednički je zaključak na održanom panelu na temu "Prioriteti u oblasti reforme javne uprave u Crnoj Gori".

Više