Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

TUŽILAŠTVA CG: 2016. godine zaključeno 167 sporazuma o priznanju krivice

U državnim tužilaštvima u Crnoj Gori 2016. godine zaključeno je 167 sporazuma o priznanju krivice, od čega je u 13 osnovnih i dva Viša državna tužilaštva 139, dok je u Specijalnom državnom tužilaštvu zaključeno 28 sporazuma.

Više

NACRT ZAKONA O PLANIRANJU I IZGRADNJI: Predstavnici investitora zadovoljni Nacrtom zakona

Nacrt zakona o planiranju i izgradnji je veliki i hrabar korak naprijed kada je u pitanju unaprjeđenje poslovnog ambijenta i poboljšanje investicione klime" bili su složni u ocjeni predstavnici najvećih investicionih projekata u Crnoj Gori na okruglom stolu kojim je predsjedavao ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, a koji je održan drugog dana festivala nekretnina i investicija, FREI 2017.

Više

PAD JAVNOG DUGA OD 2019. GODINE

Premijer Duško Marković saopštio je da bi nove mjere fiskalne konsolidacije trebalo da eliminišu budžetski deficit do kraja 2019. godine, kada bi Crna Gora trebalo da pređe u fazu budžetskog suficita.

Više

PANEL DISKUSIJA O POGLAVLJU 16, 19. MAJA 2017. GODINE

Ministarsvo finansija organizovaće 19. maja 2017. godine panel diskusiju na temu pregovaračkog Poglavlja 16, koje se odnosi na poreze.

Više