Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Usvojen set ekonomskih zakona

Na održanoj Drugoj sjednici Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja u 2017. godini, 16. oktobra, poslanici Skupštine Crne Gore usvojili su:

Više

SKUPŠTINA CG: 20. oktobra 2017. godine Četvrta - posebna sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja

Četvrta - posebna sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja održaće se u petak, 20. oktobra 2017. godine, na Cetinju, sa početkom u 11.00 sati

Više

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O CENTRALNOJ BANCI CRNE GORE: Centralna banka će samostalno upravljati i raspolagati imovinom potrebnom za obavljanje njenih funkcija, pa i onom vrijednosti iznad 150 miliona eura

Centralna banka (CBCG) samostalno će upravljati i raspolagati imovinom potrebnom za obavljanje njenih funkcija, pa i onom vrijednosti iznad 150 miliona eura o kojoj po važećim zakonima odlučuje Skupština.

Više

SPROVOĐENJE SSP-A PRIBLIŽILO CRNU GORU ČLANSTVU U EU

Povodom obilježavanja desete godišnjice od potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između Crne Gore i EU, Ministarstvo evropskih poslova je organizovalo svečanu konferenciju "Deseta godišnjica od potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju – budućnost evropske integracije Crne Gore".

Više

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE TRI KANDIDATA/KANDIDATKINJE ZA ČLANA/ČLANICU RADNE GRUPE ZA IZRADU ZAKONA O REGISTROVANOM PARTNERSTVU

Na osnovu člana 9 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 07/2012), Ministarstvo za ljudska i manjinska prava upućuje Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje tri (3) kandidata/kandidatkinje za člana/članicu Radne grupe za izradu Zakona o registrovanom partnerstvu.

Više