Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NOVA PRAVILA EU O ZAGAĐENJU IZ TERMOELEKTRANA: Države regiona nespremne za njihovu primjenu

Evropska unija (EU) objavila je nova pravila zagađenja koja će ograničiti emisiju štetnih gasova iz termoelektrana (TE) i koja će, kako je saopšteno iz nevladine organizacije Grin houm, imati veliki uticaj i na države Zapadnog Balkana.

Više

MONSTAT OBJAVIO PODATKE O TRANSPORTU PUTNIKA I ROBE ZA DRUGI KVARTAL: Više prevezenih putnika u avio i drumskom saobraćaju, pad u željezničkom

Prevoz putnika u drugom kvartalu bio je u odnosu na isti prošlogodišnji period veći u drumskom, lokalnom drumskom saobraćaju i na aerodromima, pokazuju podaci Monstata.

Više

PROSJEČNA PLATA POSLANIKA U JULU IZNOSILA BLIZU 1.500 EURA: U istom mjesecu realizovan platni promet od 2,64 milijarde eura

Poslanicima u Skupštini Crne Gore isplaćeno je ukupno 117.897 eura za neto zarade za jul, od čega su opozicioni poslanici koji bojkotuju parlament dobili 56.939 eura, proističe iz obračuna zarada, piše Pobjeda.

Više

156 APOTEKA DOSTAVILO PONUDE ZA UKLJUČIVANJE U JAVNI SISTEM ZDRAVSTVA

Fondu za zdravstveno osiguranje (FZO) na konkurs za uključivanje u javni sistem zdravstva stigle su ponude od 56 privrednih društava, u čijem sastavu je 156 privatnih apoteka, saopštio je direktor te zdravstvene ustanove, Sead Čirgić.

Više

EU PLANIRA DA NAPRAVI SUPERRAČUNAR

Evropska komisija već duže vrijemena razmišlja o izgradnji superračunara na području EU, koji bi služio zemljama članicama i omogućilo Evropi da uhvati korak sa drugim zemljama koje takav računar već imaju.

Više