Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 18. juna 2018. godine Deveta sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Deveta sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2018. godini biće održana u ponedjeljak 18. juna 2018. godine, sa početkom u 11:00 časova.

Više

VLADA CG: Utvrđen Predlog zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu

Vlada Crne Gore je na 81. sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković, utvrdila Predlog zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu s Izvještajem sa javne rasprave.

Više

ZAKON O PLANIRANjU PROSTORA I IZGRADNjI OBJEKATA: Oko 3,4 hiljade zahtjeva za legalizaciju. Rok za prijavu 15. jul 2018. godine

Lokalnim samoupravama u Crnoj Gori do sada je predato 3.409 zahtjeva za legalizaciju bespravnih objekata, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Više

NACRT ZAKONA O DRŽAVNOJ UPRAVI: Cilj je racionalizacija državne uprave

U organizaciji Ministarstva javne uprave i saradnji sa SIGMA-om organizovan je Okrugli sto o Nacrtu zakona o državnoj upravi.

Više

JAVNI POZIVI ZA PODRŠKU KROZ IFAD PROJEKAT: Podrška jačanju manjih poljoprivrednih gazdinstava, izgradnji seoskih puteva i vodovoda

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je dva javna poziva za podršku razvoju poljoprivrede i ruralnih područja, kroz Projekat razvoja klastera i transformacije ruralnih područja, koji realizuje Vlada Crne Gore u saradnji sa Međunarodnim fondom za razvoj poljoprivrede (IFAD).

Više

MINISTARSTVO PRAVDE: Provjera stručnog znanja i praktičnog iskustva za oblast ekonomsko-finansijske struke 6. jula 2018. godine

Na osnovu člana 4 Pravilnika o načinu i programu provjere stručnog znanja i praktičnog iskustva za određenu oblast vještačenja ("Sl. list CG", br. 8/2017), Ministarstvo pravde objavljuje

Više

PREDSTAVLJEN IZVJEŠTAJ O FUNKCIONALNOJ ANALIZI

U okviru aktivnosti "Snažne institucije u funkciji moderne javne uprave", predstavnici Svjetske banke su, nakon realizovanog pilot projekta izrade Funkcionalne analize Ministarstva javne uprave i Uprave za kadrove, predstavili Izvještaj o funkcionalnoj analizi.

Više