Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O SVETKOVANjU VJERSKIH PRAZNIKA: Povodom Uskrsa neradni dani, za hrišćanske zajednice koje slave po gregorijanskom kalendaru, petak 19. april, nedelja 21. april i ponedeljak 22. april 2019. godine

Vjernici rimokatoličke vjeroispovjesti, kao i drugih hrišćanskih verskih zajednica, koji slave po gregorijanskom kalendaru, imaće pravo na plaćeno odsustvo, radi svetkovanja vjerskog praznika za Veliki petak i Uskrs u petak, 19. aprila, nedjelju 21. aprila i ponedjeljak, 22. aprila 2019. godine.

Više

VEĆI STEPEN PORESKE DISCIPLINE TOKOM LJETNJE SEZONE

Stepen poreske discipline bi tokom predstojeće ljetnje sezone trebalo da ima trend rasta, saopštio je direktor Poreske uprave (PU) Miomir M. Mugoša i dodao da na tržištu očekuje manje nelojalne konkurencije za uredne privrednike.

Više

ODRŽANA SJEDNICA KOMISIJE ZA BORBU PROTIV SIVE EKONOMIJE: Najavljeno izdavanje nove akcizne markice koja će sadržati najviši stepen zaštite

Mikro, mala i srednja preduzeća jedan su od ključnih generatora sive ekonomije u Crnoj Gori i inspekcije im hitno moraju pokucati na vrata, ukazao je predsjednik Komisija za suzbijanje sive ekonomije Milutin Simović.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Od 16. aprila 2019. godine Eurosuper 95 i 98 skuplji po tri centa

Eurosuper 95 i 98 od 16. aprila 2019. godine su skuplji po tri centa, dok se cijene ostalih vrsta goriva neće mijenjati, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više