Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAŠTITITI AUTORITET SUDIJA

Predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica pozvala je glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da ispita pritužbu jedne stranke o navodnoj korupciju u Vrhovnom sudu i da, u slučaju da je riječ o lažnim tvrdnjama, "zaštiti autoritet suda i sudija".

Više

SKUPŠTINA CG: 25. aprila 2018. godine Peta - posebna sjednica Prvog redovnog zasijedanja

Peta - posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2018. godini biće održana u srijedu, 25. aprila 2018. godine, sa početkom u 12:00 časova

Više

VLADA CG: Usvojen Predlog Ugovora o izvršenju Put opcije

Vlada Crne Gore je u ponedjeljak, 16. aprila 2018, bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljenog mišljenja većine članova Vlade usvojila Predlog Ugovora o izvršenju Put opcije i proslijedila ga Skupštini na razmatranje.

Više

KONFERENCIJA "IZAZOVI U SUSRET PRIMJENE NOVOG ZAKONA O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA I NAMJEŠTENICIMA" 18. APRILA 2018. GODINE U BEČIĆIMA

Ministarstvo javne uprave u saradnji sa Upravom za kadrove, organizuje konferenciju "Izazovi u susret primjene novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima" u srijedu 18. aprila 2018. godine.

Više

ZAKON O DOPRINOSIMA ZA OBAVEZNO SOCIJALNO OSIGURANjE: Poreska uprava vratila 2,9 miliona eura preplaćenih doprinosa

Poreska uprava je za 380 građana, poreskih obveznika u prošloj godini vratila 2,93 miliona eura preplaćenih doprinosa za obavezno socijalno osiguranje, saopšteno je iz ove institucije.

Više

ZAKON O SPORTU: Iz Registra sportskih organizacija izbrisana četiri saveza, pod lupom još tri

Pojačani inspekcijski nadzor nad radom sportskih organizacija, koji Ministarstvo sporta od samog osnivanja, u kontinuitetu inicira posredstvom Uprave za inspekcijske poslove, rezultirao je brisanjem četiri nacionalna saveza iz Registra sportskih organizacija i to: Biciklističkog saveza, Crnogorskog saveza auto moto sportskih klubova, Savate saveza i Sambo saveza Crne Gore.

Više