Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O POSREDOVANJU PRI ZAPOŠLJAVANJU I PRAVIMA ZA VRIJEME NEZAPOSLENOSTI

Ovim zakonom uređuju se poslovi u vezi sa zapošljavanjem, prava za vrijeme nezaposlenosti, aktivnosti u cilju podsticanja prostorne i profesionalne pokretljivosti radne snage, novog zapošljavanja i samozapošljavanja, evidencije u oblasti zapošljavanja, uređenje, upravljanje, obavljanje djelatnosti i finansiranje Zavoda za zapošljavanje Crne Gore (u daljem tekstu: Zavod).

Više

NOVI NASTAVNI PLAN I PROGRAM: U zavodu za školstvo smatraju da neće biti problema u njihovoj primjeni od nove školske godine, dok je sindikat stava da će biti problema u prilagođavanju rada, odnosno prilagođavanju starih udžbenika novim programima

Početak nove školske godine se bliži, ovaj je nešto drugačiji jer se đaci i profesori susrijeću sa izmjenama nastavnog programa koje je resorno ministarsvo uvelo u julu.

Više

156 APOTEKA DOSTAVILO PONUDE ZA UKLJUČIVANJE U JAVNI SISTEM ZDRAVSTVA

Fondu za zdravstveno osiguranje (FZO) na konkurs za uključivanje u javni sistem zdravstva stigle su ponude od 56 privrednih društava, u čijem sastavu je 156 privatnih apoteka, saopštio je direktor te zdravstvene ustanove, Sead Čirgić.

Više

EU PLANIRA DA NAPRAVI SUPERRAČUNAR

Evropska komisija već duže vrijemena razmišlja o izgradnji superračunara na području EU, koji bi služio zemljama članicama i omogućilo Evropi da uhvati korak sa drugim zemljama koje takav računar već imaju.

Više

ZAKON O POŠTANSKIM USLUGAMA: Zbog neizmirenih dugovanja prema Pošti, ugrožen poštanski saobraćaj u zemlji

Pošta Crne Gore objavila je Izvještaj u kome se konstatuje da potražuje od Agencije za elektronske komunikacije (EKIP) ukupno 7,2 miliona eura za troškove Univerzalnog servisa.

Više