Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Usvojen veći broj zakona, među kojima je i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj upravi

Skupština Crne Gore je, 14. februara 2018. godine, u okviru sjednice Prvog vanrednog zasijedanja u 2018. godini, usvojila:

Više

U TOKU JAVNE KONSULTACIJE O PREDLOGU ZAKONA O UNUTRAŠNJIM POSLOVIMA

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore u saradnji sa partnerima iz projekta Podrške Evropske unije vladavini prava (EURoL II) organizuje javne konsultacije o Predlogu zakona o unutrašnjim poslovima.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZAŠTITI I ZDRAVLJU NA RADU: Investitor će biti obavezan da imenuje koordinatora zaštite na radu, koji će donositi sve mjere i nadzirati izvođača na gradilištu

Investitor će snositi najveću odgovornost za nesreće i ugrožavanja zdravlja na gradilištima, najznačajnija je novina Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti i zdravlju na radu, kojeg je prihvatio Socijalni savjet.

Više

INICIJATIVA ZA USVAJANJE ZAKONA O GRAĐANSKOM PARTNERSTVU

Usvajanje Zakona o građanskom partnerstvu nije bitno samo za LGBT zajednicu, već i za parove različitog pola, koji ne žele da žive u vanbračnoj zajednici i uđu u brak, a koji nemaju prava kao ostali čije su zajednice pravno prepoznate.

Više

AGROBUDŽET ZA 2018. GODINU PREDSTAVLJEN U NIKŠIĆU

Poljoprivrednim proizvođačima nikšićke opštine je predstavljen Agrobudžet za 2018. godinu.

Više

CENTRALNA BANKA CG: 19. februara 2018. godine druga aukcija državnih zapisa

Aukcija državnih zapisa sa rokom dospjeća od 182 dana, vrijednih 17,59 miliona eura, druga ovogodišnja, biće održana u ponedjeljak, 19. februara 2018. godine.

Više