Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

REFORMA PRAVOSUĐA: Obuke za sudije i tužioce od velikog značaja

Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu protekle godine organizovao je 203 dana obuke, u kojima su učestvovala 32 polaznika od kojih je njih devetoro izabrano za sudije i državne tužioce, saopšteno je tokom posjete Centru, predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice i predsjednice Sudskog savjeta Vesne Simović-Zvicer.

Više

PREDLOG ZAKONA O MEDIJIMA: Struka uputila amandmane na Predlog zakona

Media Centar i Društvo profesionalnih novinara Crne Gore uputili su svim poslaničkim klubovima u Skupštini Crne Gore amandmane na Vladin Predlog zakona o medijima, koji se nalazi u skupštinskoj proceduri. Rasprava o predlogu zakona očekuje se u Skupštini ove sedmice.

Više

POSLOVANJE CENTRALNE BANKE CG USAGLAŠENO SA STANDARDIMA EVROPSKOG BANKARSTVA

Zahvaljujući tvining projektu koji je realizovan uz pomoć Banke Njemačke, Centralna banka Crne Gore je u značajnoj mjeri usaglasila regulatorni okvir, politike i procedure, sa najboljom praksom i standardima bankarstva EU, istakao je guverner CBCG Radoje žugić prilikom susreta sa članom Izvršnog odbora Banke Njemačke (Bundesbank), Burkhardom Balzom.

Više

PROVIZIJA ZA PODIZANJE GOTOVINE MINIMALNO TRI EURA

Podizanje novca sa bankomata banaka čiji niste klijent može da vas košta minimum tri do četiri i po eura za podizanje minimalnog iznosa novca, koji se u zavisnosti od banke kreće od deset do 20 eura, pokazuju podaci šest banaka koje posluju u Crnoj Gori.

Više