Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NAREDBA O PROGLAŠAVANjU EPIDEMIJE ZARAZNE BOLESTI COVID 19: Poslodavci kojima nije zabranjen rad u obavezi su da zaposlenima u samoizolaciji i karantinu obezbijede punu zaradu, a u slučaju kada im je zabranjeno obavljanje djelatnosti, svim radnicima se mora isplatiti 70 odsto osnova za naknadu

Poslodavci kojima nije zabranjen rad tokom trajanja mjera iz Naredbe o proglašavanju epidemije zarazne bolesti COVID 19 ("Sl. list CG", br. 24/2020) u obavezi su da zaposlenima u samoizolaciji i karantinu obezbijede punu zaradu, a u slučaju kada im je zabranjeno obavljanje djelatnosti, svim radnicima se mora isplatiti 70 odsto osnova za naknadu, ukazala je u glavna inspektorka rada Angelina Međedović.

Više

POTPISAN SPORAZUM O ZAJEDNIČKIM NABAVKAMA LJEKOVA, MEDICINSKIH SREDSTAVA I DRUGE ROBE

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović, potpisao je, u ime Vlade Crne Gore, Sporazum o zajedničkim nabavkama ljekova, medicinskih sredstava i druge robe.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Jeftiniji benzin i lož ulje

Benzin i lož ulje su, od 14. aprila 2020. godine, pojeftnili jedan do dva centa, dok se cijena eurodizela neće mijenjati, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više

INVESTICIONO RAZVOJNI FOND: Veliko interesovanje za kredite za ublažavanje ekonomskih posljedica od korona virusa

Nova kreditna linija Investiciono razvojnog fonda za ublažavanje ekonomskih posljedica od korona virusa za sada je "teška" 120 miliona eura.

Više

PAKET MJERA EKONOMSKOG OPORAVKA OD PANDEMIJE KORONA VIRUSA: Moguć rebalans budžeta

Prijedlog ekonomskih mjera koji je prije nekoliko dana predstavio premijer Duško Marković, predstavlja paket za stabilizaciju i zaštitu zaposlenih i privrede u jeku epidemije, kaže ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

Više