Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 14. marta 2018. godine nastavak Druge sjednica - Razmatranje predloga zakona

Druga sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2018. godinii biće nastavljena 14. marta 2018. godine, sa početkom u 11:00 časova.

Više

ADVOKATSKA KOMORA CG: Država jače da brani advokaturu

Posao advokata, odnosno njihova obaveza i angažman nerijetko se tretiraju kao neprijateljski čin ili ih izjednačavaju sa klijentom kojeg zastupaju, ukazao je predsjednik Advokatske komore Zdravko Begović.

Više

MINISTARSTVO PRAVDE: Obavještenje o polaganju pravosudnog ispita - junski rok 2018. godine

Na osnovu člana 34 Zakona o pripravnicima u sudovima i Državnom tužilaštvu i pravosudnom ispitu ("Sl. list CG", br. 55/2016 i 57/2016 - ispr.), Ministarstvo pravde objavljuje

Više

MEĐUNARODNI MONETARNI FOND PREDLAŽE CG UVOĐENJE POREZA NA EMISIJE UGLJENMONOKSIDA, DIOKSIDA I DRUGIH ŠTETNIH MATERIJA

Predlog Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da Crna Gora uvede porez na emisije ugljenmonoksida, dioksida i drugih štetnih materija, što bi, između ostalog, stvorilo prostor i da se smanji opterećenje na zarade, podržavaju u Vladi, poslodavačkim organizacijama, ekonomski analitičari.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Strane investicije u 2017. godini oko 650 miliona eura

Ukupan priliv stranih direktnih investicija u prošloj godini iznosio je 649,2 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 174,9 miliona eura, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG).

Više

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA ČLANA ETIČKOG ODBORA, KOJI PRATI PRIMJENU KODEKSA POLICIJSKE ETIKE

Na osnovu člana 9 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo unutrašnjih poslova upućuje

Više