Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

UPRAVNI SUD: U toku konkurs za izbor dvoje sudija

Sudije Upravnog suda ubrajaju se u najopterećenije sudije u odnosu na broj predmeta, no ipak u protekloj godini završeno je 50 odsto više posla nego 2017. godine. Sudski savjet, cijeneći te okolnosti prihvatio je zahtijev tog suda, pa je u toku konkurs za izbor još dvoje sudija.

Više

UREDBA O NAKNADI ZA PODSTICANJE PROIZVODNJE ELEKTRIČNE ENERGIJE IZ OBNOVLJIVIH IZVORA I VISOKOEFIKASNE KOGENERACIJE: Za potrošnju preko 300 kilovata plaća se dodatna naknada

Na osnovu Uredbe o naknadi za podsticanje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora i visokoefikasne kogeneracije ("Sl. list CG", br. 33/2016, 3/2017 i 3/2019) od januara 2019. godine na računima za struju umjesto stavke naknada za podsticanje OIE uvedena su dva obračunska elementa- naknada za podsticanje OIE1 I Naknada za podsticanje OIE2.

Više

JAVNI POZIV ZA UVOĐENJE, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU SISTEMA KVALITETA I BEZBJEDNOSTI HRANE U 2019. GODINI: Rok za prijavu 15. novembar 2019. godine

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je Javni poziv za uvođenje, sertifikaciju i resertifikaciju sistema kvaliteta i bezbjednosti hrane u 2019. godini. Poziv je prvi u nizu javnih poziva za podršku poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima, predviđenih Agrobudžetom za 2019. godinu.

Više