Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

UREDBA O IZMJENAMA I DOPUNI UREDBE O ORGANIZACIJI I NAČINU RADA DRŽAVNE UPRAVE: Poreska uprava i Uprava igara na sreću spojiće se u Upravu prihoda, a uprave za nekretnine i imovinu u Upravu za katastar i državnu imovinu

Vlada je uredbom reorganizovala nekoliko državnih organa, pa će se Poreska i Uprava igara na sreću spojiti u Upravu prihoda, a uprave za nekretnine i imovinu u Upravu za katastar i državnu imovinu.

Više

SVJETSKA BANKA: CG ekonomija bi trebalo da ojača 6,1%

Crnogorska ekonomija bi u ovoj godini, prema najnovijim prognozama Svjetske banke (SB), trebalo da ojača 6,1 odsto.

Više

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE PREDSTAVNIKA/CE ZA ČLANA/ICU NACIONALNOG SAVJETA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE NA VISOKOM NIVOU: Rok za podnošenje prijedloga predstavnika/ca nevladinih organizacija je deset dana

U skladu sa članom 3 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), a u vezi s Odlukom o Nacionalnom savjetu za borbu protiv korupcije na visokom nivou ("Sl. list CG", br. 125/2020), Kabinet potpredsjednika Vlade Crne Gore objavljuje:

Više

RAZMATRA SE NEKOLIKO MODELA ORGANIZOVANJA NASTAVE

Predsjednik Gradskog odbora Sindikata prosvjete Slobodan Savović rekao je da se u uslovima pandemije ne smijemo praviti da je stanje redovno, te da bi najbolje bilo da se nastava održava u učionicama u trajanju od 45 minuta. Očigleno je, smatra on, da će cijela školska godina proteći sa skraćenim časovima.

Više

PORESKA UPRAVA CG: U 2020. godini naplaćeno 1,1 milijardu eura poreza

Ukupna bruto naplata ostvarena u prošloj godini iznosila je skoro 1,1 milijardu eura, što je sedam odsto manje u odnosu na 2019, saopštio je direktor Poreske uprave (PU), Miomir M. Mugoša i dodao da je rezultat značajno iznad očekivanja.

Više