Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Donijeta Uredba o dopuni Uredbe o povjeravanju dijela poslova Ministarstva održivog razvoja i turizma jedinicama lokalne samouprave, utvrđen Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o saradnji Crne Gore sa dijasporom – iseljenicima

Vlada Crne Gore je održala 120. sjednicu kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković. Usvojen je Izvještaj o percepciji poslodavaca o relevantnosti visokog obrazovanja u Crnoj Gori.

Više

POZIV ZA POSTAVLJENJE SUDSKIH VJEŠTAKA

Na osnovu člana 12 Zakona o sudskim vještacima ("Sl. list CG", br. 54/2016), Ministarstvo pravde objavljuje

Više

PORESKA UPRAVA: Premašen plan naplate u aprilu 2019. godine

Ukupna bruto naplata poreza u aprilu iznosila je 93.877.808 eura, čime je plan premašen za preko osam miliona eura, odnosno 10 procenata, saopšteno je iz Poreske uprave.

Više

OD 1. JUNA 2019. GODINE OBAVEZNA REGISTRACIJA PASA: Čipove će do kraja godine finansirati država, dok će vlasnici plaćati dva eura po psu

Obavezna registracija pasa trebalo bi da počne 1. juna, a čipove će do kraja godine finansirati država, dok će vlasnici plaćati dva eura po psu.

Više