Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O AKADEMSKOM INTEGRITETU: Rad za koji nadležni organ utvrdi da je plagijat smatra se ništavnim, kao i ocjene, nagrade, zvanja i titule koje je osoba stekla na osnovu takvog rada

Ministarstvo prosvjete izradilo je kvalitetan Zakon o akademskom integritetu od kojeg očekujemo da mnogo utiče na podizanje svijesti da neko ko je dostigao određeni akademski nivo ipak pokazuje integritet, svijest o dobrom ponašanju i znanje o tome šta je neetičko ponašanje ili plagijat, a da pritom to nije proizvod straha od kazne, rekla je pomoćnica ministra prosvjete Mubera Kurpejović.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PREVOZU U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU: Unija poslodavaca ukazuje na niz propusta u Nacrtu zakona

Za nekoliko mjeseci moglo bi da bude zabranjeno da stanovnik Podgorice do Danilovgrada ide taksijem, ukoliko ove dvije opštine nemaju sklopljen sporazum.

Više

POTPISAN MEMORANDUM O PROGRAMU DOSTOJANSTVENOG RADA ZA PERIOD 2019-2021. GODINE

Memorandum o razumijevanju između Međunarodne organizacije rada, Vlade Crne Gore, Unije slobodnih sindikata Crne Gore, Saveza sindikata Crne Gore i Unije poslodvaca Crne Gore o Programu dostojanstvenog rada za 2019–2021. godinu, potpisan je 8. marta u Podgorici.

Više