Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA KRIVIČNOG ZAKONIKA CRNE GORE: Advokatska komora nezadovoljna Nacrtom zakona, jer sadrži široke i neodređene formulacije

Advokatska komora Crne Gore ima negativan stav o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Crne Gore, jer on, kako su saopštili, sadrži široke i neodređene formulacije.

Više

PARAFIRAN UGOVOR O OSNIVANJU TRANSPORTNE ZAJEDNICE U REGIONU ZAPADNOG BALKANA

Delegacija Vlade Crne Gore, predvođena ministrom saobraćaja i pomorstva Osmanom Nurkovićem, učestvovala je 10. februara. 2017. godine u Briselu na sastanku povodom parafiranja konačnog Nacrta ugovora o osnivanju transportne zajednice u regionu Zapadnog Balkana. U ime Crne Gore, Ugovor je parafirao ministar Nurković, a u ime Evropske komisije Maja Bakran, zamjenik generalnog direktora Generalnog direktorata za mobilnost i saobraćaj.

Više

POČELA REALIZACIJA IPA PROJEKTA "JAČANJE KONTROLE I UPRAVLJANJA U RIBARSTVU": Cilj je da se kroz projekat, vrijedan 450.000 eura, osnaži i unaprijedi informacioni sistem, kao i da se obuči administracija, ribarska inspekcija, naučnici i ribari za korišćenje informacionih tehnologija u svrhu efikasnije kontrole i jednostavnijeg izvještavanja i upravljanja ribarskim sektorom u Crnoj Gori

Projekat "Jačanje kontrole i upravljanja u ribarstvu", koji finansira Evropska unija iz sredstava pretpristupne pomoći (IPA), omogućiće da se u Crnoj Gori unaprijedi Ribarski informacioni sistem, inspekcijsku kontrolu, upravljanje ribarstvom i bezbjednost plovidbe na ribarskim plovilima, ocijenjeno je na sastanku održanom povodom otvaranju projekta.

Više

JAVNI KONKURS ZA IMENOVANJE DVA ČLANA SAVJETA AGENCIJE ZA ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE I POŠTANSKU DJELATNOST: Rok za podnošenje prijava je 15 dana

Odbor za ekonomiju, finansije i budže, Nn osnovu člana čl. 15, 16 i 17 Zakona o elektronskim komunikacijama ("Sl. list CG", br. 40/2013, 56/2013 - ispr. i 2/2017), raspisuje javni konkurs za imenovanje dva člana Savjeta Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost.

Više

PRAVILNIK O UNUTRAŠNJOJ ORGANIZACIJI I SISTEMATIZACIJI MUP-A: Štićene ličnosti čuvaće 119 policajaca, dok će 433 policajca brinuti o objektima

Štićene ličnosti u Crnoj Gori, shodno odluci Vlade koja je usvojila Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji MUP-a, čuvaće 119 policijaca. Istovremeno, 433 policajca će "brinuti" o objektima.

Više

CG SPREMNA ZA OTVARANJE POGLAVLJA 27

Crna Gora je spremna za otvaranje Poglavlja 27 i moguće je da će ga otvoriti do kraja 2017. godine, a posebnu pažnju treba obratiti na vode, upravljanje otpadom i zaštitu prirode, ocijenio je predsjednik nadležnog skupštinskog Odbora, Petar Ivanović.

Više