Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NAPREDAK SISTEMA IZVRŠENJA KRIVIČNIH SANKCIJA

Funkcionalan sistem izvršenja krivičnih sankcija ogledalo je sposobnosti države da obezbijedi zadovoljenje pravde, ali i potvrda humanosti i spremnosti društva da pruži šansu za rehabilitaciju čak i počiniocima teških krivičnih djela, saopštio je potpredsjednik Vlade Zoran Pažin.

Više

ZAKON O PLANIRANJU PROSTORA I IZGRADNJI OBJEKATA: Vlasnici bespravnih objekata do isteka roka 16. jula 2018. godine mogu da predaju zahtjev za legalizaciju sa dokazom iz Katastra da su predali elaborat premjera na ovjeru

Posljednji dan zakonom propisanog roka za predaju zahtjeva za legalizaciju objekata biće 16. jul, saopštilo je Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT).

Više

PRAVILNIK O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O BLIŽIM USLOVIMA I NAČINU OSTVARIVANJA ODREĐENIH PRAVA IZ OBAVEZNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA: Refundacija troškova za usluge kod privatnika, koje nijesu mogle biti ostvarene po uputu izabranog doktora

Novac koji su zdravstveni osiguranici izdvojili kako bi u privatnoj klinici platili zdravstvenu uslugu koju nijesu mogli da ostvare po uputu izabranog doktora, Fond za zdravstveno osiguranje ubuduće će refundirati u punom iznosu.

Više