Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SUDSKI SAVJET: Novi članovi moraju biti izabrani do 2. jula 2018. godine

Sudstvo u Crnoj Gori biće u veoma teškoj situaciji ako do 2. jula ne bude izabran novi Sudski savjet, upozorila je predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Više

SKUPŠTINA CG: 13. februara 2018. godine nastavak sjednice Prvog vanrednog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Sjednica Prvog vanrednog zasijedanja u 2018. godini biće nastavljena u utorak 13. februara 2018. godine, sa početkom u 11:00 časova.

Više

SKUPŠTINSKE ODLUKE NE MOGU BITI DOVODENE U PITANJE

Odluka Skupštine Crne Gore o razrješenju člana Savjeta RT CG je zakonita, donijeta u plenumu glasanjem i objavljena u Službenom listu.

Više

VLADA CG: Usvojen Izvještaj o realizaciji Programa pristupanja Crne Gore EU 2017 – 2018, te polugodišnji izvještaji o realizaciji akcionih planova za poglavlja 23 i 24

Vlada Crne Gore je na održanoj 61. sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković, usvojila Izvještaj o realizaciji Programa pristupanja Crne Gore EU 2017 – 2018, za 2017.

Više

ZAKON O REPROGRAMU PORESKOG POTRAŽIVANJA: Kroz reprogram naplaćeno 24,2 miliona eura

Državni budžet je kroz reprogram poreskog duga do kraja prošle godine prihodovao 24,24 miliona eura, saopštili su predstavnici Poreske uprave (PU) i dodali da su zadovoljni njegovim dosadašnjim efektima.

Više

JAVNE KONSULTACIJE O PREDLOGU ZAKONA O UNUTRAŠNJIM POSLOVIMA 15. I 16. FEBRUARA 2018. GODINE

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavještava javnost da će se javne konsultacije o Predlogu zakona o unutrašnjim poslovima održati 15. i 16. februara 2018. godine, u periodu od 10 do 14 časova. Pomenute konsultacije održaće se u hotelu Hilton, sala Ksenija. Pozivamo vas da se uključite i uzmete učešća u ovim konsultacijama.

Više

JAVNI POZIV ZA PODRŠKU UVOĐENJU I SERTIFIKACIJI SISTEMA KVALITETA I BEZBJEDNOSTI HRANE: Rok za podnošenje prijave 1. decembar 2018. godine

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je Javni poziv za podršku uvođenju, sertifikaciji i resertifikaciji sistema kvaliteta i bezbjednosti hrane. Poziv je prvi u nizu javnih poziva za podršku poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima, predviđenih Agrobudžetom za 2018. godinu.

Više

MINIMALNA ZARADA: Iz Unije poslodavaca povećanje minimalca uslovljavaju uvođenjem neoporezivog dijela zarade

Sjednica Socijalnog savjeta zakazana je za srijedu, a na njoj bi trebalo da se raspravlja o povećanju minimalne zarade sa sadašnjih 193 na 250 eura.

Više