Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

REFORMA PRAVOSUĐA: Stanje u tužilaštvu i pravosuđu najveći problem

Stanje u tužilaštvu i pravosuđu najveći je problem iz kojeg proizilaze svi ostali problemi u Crnoj Gori, ocijenjeno je na konferenciji "Izazovi za transparentno, efikasno i odgovorno pravosuđe", koje je organizovala Građanska alijansa. I vlast i opozicija saglasni su da se jedino dijalogom u Skupštini može postići dogovor, koji će omogućiti bolje funkcionisanje te grane vlasti.

Više

JP MORSKO DOBRO: Ostvareni prihodi 3,91 milion eura

Ostvareni prihod Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom ove godine je iznosio 3,91 milion eura, iako je prvobitno bilo planirano 7,15 miliona, saopštio je direktor kompanije Predrag Jelušić.

Više

PORESKA UPRAVA: Naplaćeno 85,7 miliona eura, plan premašen za 18 odsto

Poreska uprava je tokom novembra 2020. godine ostvarila bruto naplatu od 85.724.834,35 eura, čime je plan izrađen po rebalansu budžeta izvršenom 24. juna 2020. godine, zbog pandemije bolesti Kovid 19 premašen za 13 miliona eura (18%), dok je ovaj rezultat 3 miliona eura (4%) ispod ostvarenja iz novembra 2019. godine.

Više

AGENCIJA ZA SPRJEČAVANJE KORUPCIJE: Cilj AKS je zaštita javnog interesa

Kao dio institucionalnog odgovora na korupciju, po svojoj zakonskoj funkciji i obimu nadležnosti najvidljiviji, Agencija za sprječavanje korupcije će nastaviti dosljedan rad na podizanju društvene svijesti o malignom uticaju pojave koja podriva temelje demokratskih ustanova, vladavine prava i ekonomskog razvoja - saopšteno je iz te institucije povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije.

Više