Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O ZAŠTITI STANOVNIŠTVA OD ZARAZNIH BOLESTI: Vakcinacija obavezna, ali nije uslov za upis u škole

Generalni direktor Direktorata za javno zdravlje dr Miro Knežević podsjeća da vakcinacija nije uslov za upis u škole i vrtiće u Crnoj Gori, ali dodaje da bi to Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti ("Sl. list CG", br. 12/2018) trebalo promijeniti.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O TAJNOSTI PODATAKA: Predlog zakona povučen iz skupštinske procedure

Vlada Crne Gore povukla je iz skupštinske procedure Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka. To je predsjednika Skupštine Crne Gore, Ivana Brajovića, obavjestio premijer Duško Marković.

Više

PREDLOG IZMJENE ODLUKE O AUTO-TAKSI PREVOZU U PODGORICI: predstavnici privrednih društava i taksi preduzetnici traže uvećanje donje granice starta

Uvođenjem starta, vožnja taksijem će neminovno da poskupi, a start koji se ponovo uvodi nakon nekoliko godina odrediće taksisti pri čemu ne smije biti niži od 40 centi, a ni veći od eura.

Više

DONIJETE ODLUKE O RASPODJELI DOBITI I O POVEĆANJU OSNOVNOG KAPITALA CENTRALNE BANKE CG ZA 2018. GODINU

Savjet Centralne banke je donio Odluku o raspodjeli dobiti CBCG za 2018. godinu, kao i Odluku o povećanju osnovnog kapitala CBCG za prethodnu godinu, saopšteno je nakon sjednice Savjeta na kojoj je razmatran i usvojen Finansijske izvještaje CBCG za 2018. godinu, sa Izvještajem nezavisnog revizora.

Više