Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

UPRAVNI SUD: 2017. godine podnijeto 6.500 tužbi povodom naknada po osnovu rođenja troje i više djece

Korisnice naknada po osnovu rođenja troje i više djece podnijele su u prošloj godini oko 6.500 tužbi Upravnom sudu, što je polovina ukupnog broja predmeta koji je taj sud primio u ovom periodu, ukazala je predsjednica Upravnog suda Branka Lakočević.

Više

PRIJEDLOG ODLUKE O IZMJENI ODLUKE O LOKALNIM KOMUNALNIM TAKSAMA: Budvanski taksisti će parking plaćati 300 eura godišnje

Opština Budva je pripremila izmjenu Odluke o lokalnim komunalnim taksama za parkiranje taksi automobila i za taksi vozila koja koriste elektromotor, prema kom za parkiranje taksi automobila prevoznik plaća lokalnu komunalnu taksu od 300 eura godišnje, dok se za taksi vozila koja koriste elektromotor ta taksa ne plaća.

Više

MONSTAT: Spoljnotrgovinska razmjena u porastu

Ukupna spoljnotrgovinska robna razmjena Crne Gore u prošloj godini, prema konačnim podacima Monstata, iznosila je 2,68 milijardi eura, što je 12 odsto više u odnosu na 2016.

Više

NEZAPOSLENOST U PADU

U Crnoj Gori je ove sedmice 46,22 hiljade nezaposlenih, 1,6 odsto manje nego prethodne, pokazuju podaci Zavoda za zapošljavanje Crne Gore (ZZZCG).

Više

PORESKA UPRAVA: Podnijeto više poreskih prijava

Prijave poreza na dobit za prošlu godinu do 31. marta podnijelo je 16,7 hiljada poreskih obveznika, 9,3 odsto ili 1,42 hiljade više u odnosu na isti period 2016, saopšteno je iz Poreske uprave (PU).

Više