Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ODRŽANA 101. SJEDNICA VLADE CRNE GORE: Utvrđen Predlog zakona o budžetu za 2019. godinu

Vlada Crne Gore je na 101. sjednici, kojom je predsjedavao premijer Duško Marković, utvrdila Predlog zakona o budžetu za 2019. godinu.

Više

PREDLOGOM ZAKONA O FINANSIRANJU LOKALNE SAMOUPRAVE SMANJIĆE SE RAZLIKE U FINANSIRANJU LOKALNIH SAMOUPRAVA I OBEZBIJEDIĆE SE NJIHOVA FINANSIJSKA ODRŽIVOST

Predlogom zakona o finansiranju lokalne samouprave koji je Vlada utvrdila, predviđene su izmjene velikog broja važećih zakonskih rješenja koja se tiču lokalnih prihoda, sistema fiskalne egalizacije, planiranja i izvršenja budžeta opštine.

Više

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PREDSTAVNIKA NEVLADINE ORGANIZACIJE U RADNOM TIJELU ZA IZRADU PREDLOGA ZAKONA O ELEKTRONSKIM MEDIJIMA

Ministarstvo kulture objavilo je 7.12.2018. godine Javni poziv za predlaganje predstavnika nevladine organizacije u radnom tijelu za izradu Predloga zakona o elektronskim medijima.

Više

TEKST NOVOG ZAKONA O ELEKTRONSKOJ UPRAVI NA JAVNOJ RASPRAVI: Zakon predviđa nove servise za građane i privredu uključujući i mogućnost elektronskog plaćanja karticama

Zakon o elektronskoj upravi, koji je na javnoj raspravi, predviđa nove servise za građane i privredu uključujući i mogućnost elektronskog plaćanja karticama, kažu u Ministarstvu javne uprave. Trenutno portal "euprave" sadrži 564 elektronska servisa uključujući biznis licenciranje odnosno izdavanje dozvola uz korišćenje elektronskog potpisa.

Više