Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VIŠE OD 200 AMANDMANA NA IZVJEŠTAJ IZVJESTIOCA EVROPSKOG PARLAMENTA O CG

Poslanici Evropskog parlamenta podnijeli su više od dvije stotine amandmana na nacrt Izvještaja Evropskog parlamenta za Crnu Goru, čiji je autor izvjestilac Tonino Picula.

Više

ASK: Nema kršenja Zakona o finansiranju partija u kampanji za izbore u Nikšiću

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je da do sada u u kampanji za nikšićke izbore nije utvrdila slučajeve kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja. Kako navode nijesu pronađene nepravilnosti u vezi sa zapošljavanjem i socijalnim davanjima.

Više

CIVILNI I PRIVREDNI SEKTOR UPUTILI NAJVIŠE PREDLOGA ZA PROGRAM RADA VLADE

Civilni i privredni sektor uputili su najviše obrazaca i predloga u okviru konsultacija u pripremi programa rada Vlade za ovu godinu, za koje je poziv objavljen 22. februara, a trajao do 1. marta, saopštili su iz Generalnog sekretarijata Vlade.

Više

PROJEKAT "100 NAJVEĆIH U CRNOJ GORI 2021": Podrška firmama koje su uprkos teškoćama ostvarile rezultate

COVID kriza će se odraziti na poslovne rezultate u finansijskim izvještajima za prošlu godinu, ali kroz projekat "100 najvećih u Crnoj Gori 2021" biće prepoznate i izdvojene kompanije koje su i u teškim okolnostima ostvarile rezultate bolje od drugih, saopšteno je na pres konferenciji, povodom početka pomenutog projekta koji je inicirala kompanija BI Consulting, a koji se realizuje uz podršku Privredne komore Crne Gore.

Više