Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

USVOJEN ZAKON O FISKALIZACIJI U PROMETU PROIZVODA I USLUGA: Obezbijeđen pravni osnov za sprovođenje projekta elektronske fiskalizacije

Skupština Crne Gore usvojila je Zakon o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, čime je obezbijeđen pravni osnov za sprovođenje projekta elektronske fiskalizacije, kojim će se omogućiti dostavljanje podataka o prometu proizvoda i usluga i fiskalnih računa Poreskoj upravi u realnom vremenu, putem internet konekcije i fiskalnog servisa.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SIGURNOSTI POMORSKE PLOVIDBE - Tekst propisa

U Zakonu o sigurnosti pomorskeplovidbe ("Službeni list CG", br. 62/13, 06/14, 47/15 i 71/17) u članu 6 stav 1 tačka 4 briše se.

Više

ZAKON O NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA: Donijeta Odluka o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2019. godinu.

Na osnovu člana 32ž Zakona o nevladinim organizacijama ("Sl. list CG", br. 39/2011 i 37/2017), a u vezi sa Javnim konkursom „Podrška afirmaciji poljoprivrednih proizvoda na domaćem tržištu“ br. 320-239/19-1 objavljenim dana 01.03.2019. godine, u postupku odlučivanja o raspodjeli sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2019. godini u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, Komisija za raspodjelu sredstava Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja je donijela Odluku o raspodjeli sredstava.

Više