Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA: Predlogom zakona preuzimaju se dvije najnovije evropske direktive

"Vlada Crne Gore utvrdila je Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti potrošača i na taj način se Crna Gora svrstava u krug zemalja EU koje u potpunosti preuzimaju dvije najnovije direktive i na taj način prilazimo korak bliže zatvaranju Poglavlja 28 - Zaštita potrošača i zdravlja", ukazao je Jovo Rabrenović, generalni direktor Direktorata za zaštitu potrošača i nacionalni brend.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O BEZBJEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA: Vozač koji upravlja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu preko dva promila i koji odbije da se podvrgne alkotestiranju kazniće se kaznom zatvora od 15 do 60 dana

Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima trebalo bi da doprinese povećanju stepena bezbjednosti na putevima u Crnoj Gori, ukazao je Ilija Janjušević iz Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja u Upravi policije.

Više

UPRAVA CARINA: U porastu naplata prihoda

Ostvarena naplata prihoda u periodu januar - jun 2019. godine iznosila je 369,4 miliona eura, što je 23 miliona više u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Uprave carina.

Više